Prijzen kinderen

Kinderen knippen 0 t/m 9 jaar
v.a. € 21,00
v.a. € 21,00
Tieners knippen 10 t/m 14 jaar
v.a. € 23,00
v.a. € 23,00

Zonder drogen / ontwarrren van het haar.

 

Je haar doneren?

Wat geweldig dat je jouw haar wil doneren. Of dat je dat aan het overwegen bent! Wij begrijpen heel goed dat het best een spannend proces kan zijn; je haar lang laten groeien en het dan helemaal afknippen. We geven je graag wat praktische tips zodat je goed geïnformeerd je haar kan doneren aan Stichting Haarwensen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt.

Haarlengte: 35 cm of langer
Als donor laat je je haar groeien. Vaak ben je lang aan het ‘sparen’ en op een gegeven moment ga je naar de kapper om het af te laten knippen. Het is belangrijk dat je haar dan 35 cm of langer is.

Hoe kun je je haar het beste opmeten?
- Maak 1 of meerdere staarten in het haar;
- Meet de lengte van deze staarten.

Is je haar minimaal 35 cm of langer?
Gefeliciteerd, dan kun jij je haar doneren! Is je haar toch nog iets korter? Dan kun je beter nog even doorsparen. Helaas kunnen wij te kort haar niet gebruiken voor het maken van een haarwerk voor kinderen. Vaak hebben jonge meiden een haarwerk nodig. Zij willen graag zo lang mogelijk haar, gelijkend aan hun oorspronkelijke uiterlijk.

Op een rijtje:
1. Lengte: je haar is 35 cm of langer.
2. Haarkleur: alle haarkleuren – behalve grijs haar – zijn welkom. Helaas kunnen wij geverfd, behandeld en geblondeerd haar niet gebruiken.
3. Hygiëne: het haar is schoon en droog en voelt zacht en soepel aan.
4. Opsturen: je kunt het haar in een vlecht opsturen in een stevige envelop. Graag voldoende gefrankeerd en je NAW gegevens op de achterkant.
5. Contact: wanneer je een brief meestuurt met daarop je naam, leeftijd en e-mailadres, sturen wij je binnen 4 weken een ontvangstbevestiging toe.

kinderen-trans

Recente blogposts

Paul Mitchell teatree

Krijg elke ochtend een voorsprong en ervaar de verfrissende tinteling van Tea Tree Special Shampoo®. Deze bestverkochte shampoo bevat speciale ingrediënten en tea tree olie ...

Spaar voor korting met spaarhaarpunten

Wil je ook sparen voor korting? Bij elke € 1.00 krijg je 10 punten. Vanaf 1000 punten ontvang je korting.

100% garantie op mooi haar

Wij bieden altijd 100% garantie en hanteren hierbij de volgende voorwaarden: 100% garantie op mooi haar: Ontevredenheid is elke klacht over het eindresultaat van de ...

Restyle

Werf 19
1435 KP Rijsenhout
+31 297 34 15 10
info@restyledehaarspecialist.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 17:30u
Donderdag
09:00 -17:30u
Vrijdag
09:00 - 17:30u
Zaterdag
08:30 - 15:00u
Zondag
Gesloten

Afspraak maken

Maak eenvoudig en snel een online afspraak.